آ
-
آنالیز پوسچر
بررسی ناراحتیهای اسکلتی- عضلانی و عاملهای مرتبط در کارگران مزرعههای سبزیجات [دوره 2، شماره 2، 1392]
ا
-
اختلالات اسکلتی
بررسی ناراحتیهای اسکلتی- عضلانی و عاملهای مرتبط در کارگران مزرعههای سبزیجات [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
المان متشابه
برآورد حجم گردو به کمک روش پردازش تصویر بر اساس خاصیت پرسپکتیو و جمع المانهای متشابه [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
اندازهگیری بیدرنگ
توسعه و ارزیابی حسگر خازنی اندازهگیر رطوبت بستههای علوفه در بیلر [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
انرژی
مدلسازی و تحلیل حساسیت نهادههای انرژی برای تولید سیر در شهرستان لنگرود استان گیلان [دوره 2، شماره 1، 1392]
ب
-
برداشت سویا
بررسی تاثیر دما و رطوبت بر ضریب هدایت حرارتی غلاف سویا [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
بیوگاز
بررسی تأثیر دما و همزن روی شاخصهای انرژی تولید بیوگاز از فضولات دامی [دوره 2، شماره 2، 1392]
پ
-
پردازش تصویر
برآورد حجم گردو به کمک روش پردازش تصویر بر اساس خاصیت پرسپکتیو و جمع المانهای متشابه [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
پرسپکتیو
برآورد حجم گردو به کمک روش پردازش تصویر بر اساس خاصیت پرسپکتیو و جمع المانهای متشابه [دوره 2، شماره 1، 1392]
ت
-
تابع کاب
مدلسازی و تحلیل حساسیت نهادههای انرژی برای تولید سیر در شهرستان لنگرود استان گیلان [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
تراز فشار صدا
مطالعه تراز نویز منتشر شده توسط چمنزن موتوری [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
تیغه کاردی
بررسی ساییدگی تیغه های کاردی گاوآهن چیزل در خاک های سیلتی رسی [دوره 2، شماره 1، 1392]
ج
-
جذب
تعیین نظری و تجربی رطوبت تعادلی دانه گلرنگ در یک فرآیند جذب رطوبت [دوره 2، شماره 1، 1392]
چ
-
چرخ جاذب
تغییر مهمترین خواص کیفی خرمای استعمران تحت تأثیر دما و رطوبت در طول سه ماه انبارمانی [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
چمنزن
مطالعه تراز نویز منتشر شده توسط چمنزن موتوری [دوره 2، شماره 1، 1392]
ح
-
حجم سنجی
برآورد حجم گردو به کمک روش پردازش تصویر بر اساس خاصیت پرسپکتیو و جمع المانهای متشابه [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
حسگر خازنی
توسعه و ارزیابی حسگر خازنی اندازهگیر رطوبت بستههای علوفه در بیلر [دوره 2، شماره 2، 1392]
خ
-
خاکورزی
بررسی ساییدگی تیغه های کاردی گاوآهن چیزل در خاک های سیلتی رسی [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
خشک کن
بررسی تاثیر دما و رطوبت بر ضریب هدایت حرارتی غلاف سویا [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
خشککن خورشیدی
تغییر مهمترین خواص کیفی خرمای استعمران تحت تأثیر دما و رطوبت در طول سه ماه انبارمانی [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
خواص بیوفیزیکی
بررسی اثر رطوبت روی خواص بیوفیزیکی و تعیین خواص شیمیایی دانه آفتابگردان (رقم فرخ) [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
خواص شیمیایی
بررسی اثر رطوبت روی خواص بیوفیزیکی و تعیین خواص شیمیایی دانه آفتابگردان (رقم فرخ) [دوره 2، شماره 2، 1392]
د
-
داگلاس
مدلسازی و تحلیل حساسیت نهادههای انرژی برای تولید سیر در شهرستان لنگرود استان گیلان [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
دانه آفتابگردان
بررسی اثر رطوبت روی خواص بیوفیزیکی و تعیین خواص شیمیایی دانه آفتابگردان (رقم فرخ) [دوره 2، شماره 2، 1392]
ر
-
رطوبت
بررسی اثر رطوبت روی خواص بیوفیزیکی و تعیین خواص شیمیایی دانه آفتابگردان (رقم فرخ) [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
روشهای خاکورزی
تأثیر روش خاکورزی، نوع کارنده و سرعت پیشروى بر شاخصهای کیفیت کاشت ذرت [دوره 2، شماره 1، 1392]
س
-
سائیدگی
بررسی ساییدگی تیغه های کاردی گاوآهن چیزل در خاک های سیلتی رسی [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
سروصدا
مطالعه تراز نویز منتشر شده توسط چمنزن موتوری [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
سیر
مدلسازی و تحلیل حساسیت نهادههای انرژی برای تولید سیر در شهرستان لنگرود استان گیلان [دوره 2، شماره 1، 1392]
ش
-
شاخص دقت
تأثیر روش خاکورزی، نوع کارنده و سرعت پیشروى بر شاخصهای کیفیت کاشت ذرت [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
شاخصهای انرژی
بررسی تأثیر دما و همزن روی شاخصهای انرژی تولید بیوگاز از فضولات دامی [دوره 2، شماره 2، 1392]
ض
-
ضدعفونی
تغییر مهمترین خواص کیفی خرمای استعمران تحت تأثیر دما و رطوبت در طول سه ماه انبارمانی [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
ضریب هدایت حرارتی
بررسی تاثیر دما و رطوبت بر ضریب هدایت حرارتی غلاف سویا [دوره 2، شماره 1، 1392]
ع
-
عضلانی
بررسی ناراحتیهای اسکلتی- عضلانی و عاملهای مرتبط در کارگران مزرعههای سبزیجات [دوره 2، شماره 2، 1392]
غ
-
غلاف سویا
بررسی تاثیر دما و رطوبت بر ضریب هدایت حرارتی غلاف سویا [دوره 2، شماره 1، 1392]
ف
-
فضولات دامی
بررسی تأثیر دما و همزن روی شاخصهای انرژی تولید بیوگاز از فضولات دامی [دوره 2، شماره 2، 1392]
ق
-
قلمهکار
بررسی یکنواختی کاشت در یک قلمهکار نیشکر با الگوی کاشت همپوش [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
قند کل
تغییر مهمترین خواص کیفی خرمای استعمران تحت تأثیر دما و رطوبت در طول سه ماه انبارمانی [دوره 2، شماره 2، 1392]
ک
-
کارگران مزرعههای سبزیجات
بررسی ناراحتیهای اسکلتی- عضلانی و عاملهای مرتبط در کارگران مزرعههای سبزیجات [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
کارنده
تأثیر روش خاکورزی، نوع کارنده و سرعت پیشروى بر شاخصهای کیفیت کاشت ذرت [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
کشاورزی دقیق
توسعه و ارزیابی حسگر خازنی اندازهگیر رطوبت بستههای علوفه در بیلر [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
کشت ذرت
تأثیر روش خاکورزی، نوع کارنده و سرعت پیشروى بر شاخصهای کیفیت کاشت ذرت [دوره 2، شماره 1، 1392]
گ
-
گاوآهن چیزل
بررسی ساییدگی تیغه های کاردی گاوآهن چیزل در خاک های سیلتی رسی [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
گردو
برآورد حجم گردو به کمک روش پردازش تصویر بر اساس خاصیت پرسپکتیو و جمع المانهای متشابه [دوره 2، شماره 1، 1392]
م
-
ماشینهای کشاورزی
مطالعه تراز نویز منتشر شده توسط چمنزن موتوری [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
محتوای رطوبتی
توسعه و ارزیابی حسگر خازنی اندازهگیر رطوبت بستههای علوفه در بیلر [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
محتوی رطوبت تعادلی
تعیین نظری و تجربی رطوبت تعادلی دانه گلرنگ در یک فرآیند جذب رطوبت [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
مدل سازی
مدلسازی و تحلیل حساسیت نهادههای انرژی برای تولید سیر در شهرستان لنگرود استان گیلان [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
منحنی های هم دما
تعیین نظری و تجربی رطوبت تعادلی دانه گلرنگ در یک فرآیند جذب رطوبت [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
موزّع
بررسی یکنواختی کاشت در یک قلمهکار نیشکر با الگوی کاشت همپوش [دوره 2، شماره 2، 1392]
ن
-
نیروی کششی
بررسی ساییدگی تیغه های کاردی گاوآهن چیزل در خاک های سیلتی رسی [دوره 2، شماره 1، 1392]
-
نیشکر
بررسی یکنواختی کاشت در یک قلمهکار نیشکر با الگوی کاشت همپوش [دوره 2، شماره 2، 1392]
و
-
واژه های کلیدی گلرنگ
تعیین نظری و تجربی رطوبت تعادلی دانه گلرنگ در یک فرآیند جذب رطوبت [دوره 2، شماره 1، 1392]
ه
-
هاضم بیهوازی
بررسی تأثیر دما و همزن روی شاخصهای انرژی تولید بیوگاز از فضولات دامی [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
همپوشانی
بررسی یکنواختی کاشت در یک قلمهکار نیشکر با الگوی کاشت همپوش [دوره 2، شماره 2، 1392]
ی
-
یکنواختی کاشت
بررسی یکنواختی کاشت در یک قلمهکار نیشکر با الگوی کاشت همپوش [دوره 2، شماره 2، 1392]
-
یونجه
توسعه و ارزیابی حسگر خازنی اندازهگیر رطوبت بستههای علوفه در بیلر [دوره 2، شماره 2، 1392]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد